Μενεγάκη σε Πούμπουρα: Γιατί αναπάντεχο;

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και στο πλευρό της θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της εκπομπής έχει ξεκινήσει και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε χθες μία σχετική ανάρτηση στην οποία σχολίασε τη φετινή του συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που δεν είχε περάσει από το μυαλό του καθώς δεν είχε σκοπό να βρεθεί ποτέ σε καθημερινή εκπομπή.

Στην ανάρτησή του αναφέρει μεταξύ άλλων: “Ελένη Μενεγάκη σε ευχαριστώ για το αναπάντεχο ανοιξιάτικο τηλεφώνημα. Ήταν μια πρόταση που πραγματικά δεν περίμενα. Ήμουν ο απόλυτος στις δηλώσεις μου, ότι δεν θα κάνω ποτέ εκπομπή καθημερινή. Σήμερα, με χαμόγελο, λούζομαι τις “μεγάλες” κουβέντες μου. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σοφοί και να αποβάλλουμε τις απόλυτες απόψεις μας”

Η ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα για τη Μενεγάκη

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα.

«Αναπάντεχο; Γιατί ; Δεν το περίμενες; Κι εγώ που πάντα νόμιζα πως με καταλαβαίνουν όλοι όταν θέλω πολύ με κάποιον να συνεργαστώ! Καλή μας αρχή Σάββα μου, θα περάσουμε υπέροχα” έγραψε η παρουσιάστρια.

Μενεγάκη σχόλιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ