Μελίνα Ζαχαράκη: Όσκαρ ατυχίας για την πρώην Miss Young στο Deal – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μελίνα Ζαχαράκη επανεμφανίστηκε στην τηλεόραση έπειτα από αρκετά χρόνια. Η Miss Young του 1993 πήρε μέρος στο Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε. Για την ακρίβεια η 46χρονη έφυγε από το τηλεπαιχνίδι με άδειες τσέπες, καθώς ρίσκαρε και το… πλήρωσε. Συγκεκριμένα ενώ είχε κερδίσει 750 ευρώ αποφάσισε να τα παίξει “όλα ή τίποτα”, όπως χαρακτηριστικά με συνέπεια να τα χάσει και αυτά.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day από την Πάρο, στην οποία ζει τα τελευταία χρόνια, η Μελίνα Ζαχαράκη αναφέρθηκε με καλά λόγια στην εμπειρία της στο Deal, παρά το γεγονός ότι έφυγε με… 0 ευρώ: “Δεν ήταν η τυχερή μου μέρα, δεν με πήγε καθόλου, δεν πειράζει. Ήταν μια φοβερή εμπειρία”, τόνισε η Miss Young το 1993, που πήγε στο τηλεπαιχνίδι με σκοπό να κερδίσει κάποια χρήματα προκειμένου να ανοίξει μαγαζί με ρούχα στην Πάρο και πρόσθεσε:

“Αυτό που εισπράττει ο τηλεθεατής είναι αυτό που ζεις και εκείνη την ώρα, όλοι ζουν τη χαρά, τη λύπη, την αγωνία, είναι πολύ έντονα συναισθήματα. Ήταν πολύ ωραία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ