Μελίνα Ζαχαράκη: Αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο στον Πρωινό Καφέ με τη Μενεγάκη

Η Μελίνα Ζαχαράκη υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της ελληνικής μόδας τη δεκαετία του ’90, τότε που άνθιζε και η ιδιωτική τηλεόραση η οποία μόλις είχε ξεκινήσει.

Η ίδια η οποία ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην Πάρο, μίλησε στο Όλα Γκουντ για εκείνη την περίοδο ενώ αποκάλυψε και ένα άγνωστο παρασκήνιο που είχε συμβεί ανάμεσα στην Πόπη Χατζηδημητρίου που ήταν στην παρουσίαση του Πρωινού Καφέ και στην Ελένη Μενεγάκη που τελικά πήρε τα ηνία της εκπομπής και την απογείωσε.

«Με το που τελείωσε ο διαγωνισμός (σ.σ. ομορφιάς), γύρισα Αθήνα και μπήκα στον Πρωινό Καφέ, όπου ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Τέσσερα χρόνια με την Ρούλα συνεργάστηκα, μετά ήρθε η Πόπη Χατηδημητρίου και μετά η Ελένη Μενεγάκη. Όταν ήταν η Πόπη, το σενάριο ήταν να είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Αλλά προφανώς είχε ακουστεί ότι η Πόπη δεν το δέχτηκε κι ήταν μόνη της η Ελένη» αποκάλυψε η Μελίνα Ζαχαράκη.

Η ίδια θέλησε να αναφερθεί στην πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως δεν υπήρξε ποτέ σπάταλη και πως δεν θα μπορούσε να ενδώσει σε άσεμνες προτάσεις μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει χρήματα ή αναγνώριση. Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ζαχαράκη είπε:

«Ήμουν από τις κοπέλες που είχα στόχους. Ήθελα να πάρω ένα σπίτι και τα κατάφερα. Δεν ήμουν από τις κοπέλες που θα έπαιρνα ακριβά ρούχα κι αυτοκίνητα. Δούλευα και τα κατάφερα. Δεν έκανα μεγάλη ζωή. Όσες δουλεύαμε τότε, πήγαμε καλά». Για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί ανέφερε η Μελίνα Ζαχαράκη: «Ήταν ένας βασικός λόγος που δεν συνέχισα. Δεν μπορώ να κάνω συμβιβασμό για να έχω μια εκπομπή. Απογοητεύτηκα κι αποτραβήχτηκα πολύ νωρίς στα 31. Από εκεί που ήμουν στα φώτα και στο επίκεντρο. Ήμουν πολύ των άκρων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ