Megxit: To κινέζικο ωροσκόπιο αποκαλύπτει το μέλλον του Χάρι και της Μέγκαν

Χρονιά του ποντικού ξεκινά το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, σύμφωνα με τους Κινέζους, και οι Ταϊβανοί μετρ του φενγκ σούι εμφανίζονται πολύ επιφυλακτικοί ως προς το μέλλον της Μέγκαν και του Χάρι. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν περάσει μία ταραγμένη περίοδο στο τέλος της χρονιάς του χοίρου και μόλις έκοψαν τον ομφάλιο λώρο με το Παλάτι του ΜπάκιγχαμΟ Χάρι και η Μέγκαν εγκαταστάθηκαν στη νότια πλευρά του νησιού του Βανκούβερ, μετά τη ρήξη με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Για το ζεύγος, η χρονιά του ποντικού μπορεί να είναι περιπλεγμένη, σύμφωνα με τη Γουάνγκ Χσιν-γι, η οποία ανησυχεί με την απόσταση που υπάρχει πλέον ανάμεσα σε αυτούς και τη βασιλική οικογένεια.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να σκεφτούν ήρεμα και να αντιμετωπίσουν ψύχραιμα την κατάσταση για να διαφυλάξουν την οικογενειακή τους αρμονία. Το γεγονός ότι είναι μόνοι και δεν έχουν επιτύχει όσα θέλουν μπορεί να προκαλέσει ανησυχία μεταξύ τους» σημείωσε.Ο ποντικός δεν είναι και το πιο λαμπερό από τα 12 ζώα του κινεζικού ημερολογίου, αλλά γιορτάζεται ως σύμβολο γονιμότητας και πλούτου. Αλλά και εξυπνάδας.

Διότι, σύμφωνα με τον θρύλο, ο ποντικός νίκησε στην κούρσα των ζώων που οργανώθηκε υπό την αιγίδα του αυτοκράτορα του Ουρανού για να ορισθεί η σειρά του ημερολογίου. Πονηρός ο ποντικός έπεισε τον βούβαλο να σκαρφαλώσει στην ράχη του για να διασχίσουν έναν ποταμό. Πήδηξε την τελευταία στιγμή για να φθάσει πρώτος στο νήμα.

Πρώτο ζώο του ημερολογίου, ο ποντικός συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ