Μέγκαν Φοξ: Έγραψε ποιήματα για τις αμαρτίες και τα μυστικά των ανδρών

Βιβλίο με ποιήματα αποφάσισε να κυκλοφορήσει η Μέγκαν Φοξ. Την αποκάλυψη για το νέο καλλιτεχνικό της βήμα, την έκανε μέσω του προφίλ που διατηρεί στο instagram πριν από λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αποκαλύψει τα «μυστικά» και τις «αμαρτίες» των ανδρών σε ένα βιβλίο ποιημάτων με τίτλο «Τα όμορφα αγόρια είναι δηλητηριώδη».

«Έγραψα ένα βιβλίο», έγραψε στη λεζάντα του post που έκανε. Μάλιστα ανέβασε και το εξώφυλλο του βιβλίου το οποίο δείχνει ένα στόμα να δαγκώνει ένα φίδι. Η σταρ του «Transformers» έχει ανεβάσει άλλη μία φωτογραφία στο post με λίγα λόγια της. «Αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν σε μια προσπάθεια να αφαιρέσουν την ασθένεια που είχε ριζώσει μέσα μου λόγω της σιωπής μου. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανδρών, το σώμα μου πονάει από το να σηκώσω το βάρος των αμαρτιών τους. Η ελευθερία μου ζει σε αυτές τις σελίδες και ελπίζω ότι τα λόγια μου μπορούν να εμπνεύσουν άλλους να πάρουν πίσω την ευτυχία και την ταυτότητά τους χρησιμοποιώντας τη φωνή τους για να φωτίσουν ό,τι έχει θαφτεί, αλλά δεν έχει ξεχαστεί, στο σκοτάδι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ