Με ποια διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ συναντήθηκε στην Ελλάδα ο Σεργουλόπουλος

Μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα. Ο λόγος για τη βραβευμένη με Όσκαρ, Γούπι Γκόλντμπεργκ.

Την αποκάλυψη έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε μαζί της και την καλωσόρισε στη χώρα μας.

Μάλιστα, οι δυο τους έβγαλαν φωτογραφία, την οποία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Έλληνας παρουσιαστής.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές πετυχημένες ταινίες. Έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία Το Πορφυρούν Χρώμα (The Color Purple) το 1985, σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ και για την οποία έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου και κέρδισε την πρώτη της Χρυσή Σφαίρα. Το 1990 υποδύθηκε το μέντιουμ Ότα Μέι Μπράουν στην δραματική κομεντί φαντασίας Αόρατος Εραστής (Ghost). Για την ερμηνεία της κέρδισε τη δεύτερη Χρυσή Σφαίρα και το πρώτο της Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου. Άλλες αξιοσημείωτες δουλειές της στον κινηματογράφο αποτελούν: Τρελές Αδελφές (Sister Act, 1992) και Τρελές Αδελφές 2 (Sister Act 2: Back in the Habit), Made in America (1993), Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (The Lion King, 1994), Το Κορίτσι Που Άφησα Πίσω (Girl, Interrupted, 1999) και Το Τρελό Κυνήγι του Θησαυρού (Rat Race, 2001).

Αποτελεί μία από τους 12 καλλιτέχνες που έχουν λάβει τα τέσσερα σημαντικότερα βραβεία (Emmy, Grammy, Oscar, Tony).

Δείτε τη φωτογραφία:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ