Μαζί σε συναυλία Μελάνια Τραμπ και Μπριζίτ Μακρόν – Χαμόγελα και αστεία για τις Πρώτες Κυρίες – ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ καλές είναι οι σχέσεις των δύο Πρώτων Κυριών των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ και της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, οι οποίες έδειξαν να απολαμβάνουν τη συναυλία που παρακολούθησαν πλάι πλάι συζητώντας και γελώντας.

Η Αμελί Ντερμποντρένγκιεν, η σύντροφος του πρωθυπουργού του Βελγίου Σαρλ Μισέλ, και η διπλωμάτης ‘Ινγκριντ Σούλερουντ, η σύζυγος του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, υποδέχτηκαν τις πρώτες κυρίες στο Μουσικό Παρεκκλήσι Reine Elisabeth στο Βατερλό, κοντά στις Βρυξέλλες,

Η Μπριζίτ Μακρόν και η Μελάνια Τραμπ παρακολούθησαν δίπλα δίπλα τη συναυλία. Οι δύο τους που συναντήθηκαν αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, κυρίως στο Παρίσι και στην Ουάσινγκτον έδειχναν ιδιαίτερη χαρά που ξανασυναντιούνταν καθώς αντάλλασσαν σχόλια και αστεία.

Οι δύο κυρίες συνοδεύουν τους συζύγους τους στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες και συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν για όλες τις συζύγους των αρχηγών των κρατών μελών.

Μάλιστα, στο κοκτέιλ πάρτι που ακολούθησε της συναυλίας, η Μελάνια Τραμπ έκλεψε και πάλι τα βλέμματα αφού ήταν εντυπωσιακή στο κρεμ ημιδιάφανο φόρεμα που επέλεξε, ενώ για μια σπάνια φορά κράτησε σφιχτά το χέρι του συζύγου της, Ντόναλντ.

Πηγή φωτό cover: Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ