Ματούλα: Νέα αποκάλυψη για τον θάνατό της – «Βρέθηκε έπειτα από 18 ημέρες»

Η Ματούλα του Κολωνακίου, μία από τις πιο θρυλικές προσωπικότητες της showbiz, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 76 ετών στο σπίτι της. Όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό η Ματούλα εντοπίστηκε στο σπίτι της 7 ημέρες έπειτα από τον θάνατό της.

Σήμερα (19/10) όμως, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του ιδιοκτήτη οίκου τελετών που ανέλαβε τα διαδικαστικά μετά τον θάνατο της, Θεόδωρου Επισκόπουλου. Κατά την διάρκεια των δηλώσεων του, ο ιδιοκτήτης του οίκου τελετών αποκάλυψε πως η Ματούλα ανευρέθηκε μετά από ημέρες 18.

Συγκεκριμένα ο ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών ανέφερε: «Θα αναλάβω, τις διαδικασίες όλες για την Ματούλα. Δεν είπα την λέξη κηδεία, εσείς το είπατε. Κατ’ επιθυμίαν της οικογενείας δεν θέλουν να κοινοποιηθούν. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θέλει πολύ διακριτικότητα και όχι κοινωνικοποίηση των γεγονότων. Η επιθυμία του γιου της. Πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του γιου της. Οι συνθήκες είναι λίγο περίεργες του θανάτου και τα υπόλοιπα πρέπει να συμβαδίζουν με την επιθυμία της οικογένειας.

Βρέθηκε μετά από 18 ημέρες, το γνωρίζετε ήδη. Δεν θα είναι μία ανοιχτή τελετή, θα είναι σε κλειστό κύκλο. Υπάρχουν και άλλες συνθήκες, που δεν επιτρέπεται να λέμε ανοικτά τι επιθυμία έχει η οικογένεια. Το ξέρετε και από άλλες περιπτώσεις. Σέβομαι την δημοσιογραφική έρευνα και την ανάγκη ενημέρωσης πολλών ανθρώπων που την γνώριζαν. Ας προστρέξουν στον συγγενή της και αν αυτός θέλει να πει τι και πως, ας το πει ο ίδιος. Η σωρός είναι νεκροτομείο και τα λοιπά έπονται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ