MasterChef – Σταύρος Βαρθαλίτης: Θα μοιραστώ το έπαθλο με τον Σταυρή – Eίπαμε 50-50 – BINTEO

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης εκτός από τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Ο νικητής αποκάλυψε ότι θα μοιραστεί τα χρήματα με τον Σταυρή. «Έναν συμβολαιογράφο ζητάω να έρθει να μας φτιάξει. Γιατί πάει 50-50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης, κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50-50 το έπαθλο. Όταν λέμε κάτι το κρατάμε. Ό,τι λέμε θα το τηρήσουμε για να έχουμε τη σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι. Και ο Σταύρος νικητής είναι» δήλωσε στη “Φωλιά των Κου Κου” ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

«Είμαι τρισευτυχισμένος. Έχω να σκεφτώ πάρα πολλά πράγματα για το μέλλον μου και όλα αυτά τα πράγματα που θέλω να κάνω. Η λέξη για όλο αυτό που συμβαίνει είναι η ηρεμία. Πιστεύω πως αν υπάρχει ηρεμία και καθαρό μυαλό θα έχει μπροστά σου ένα πολύ ωραίο μέλλον». Βέβαια, δε θα μπορούσε να μη γυρίσει για λίγο τον χρόνο πίσω και να μιλήσει για την οντισιόν του. «Είναι πάρα πολύ έντονη η στιγμή της οντισιόν. Θυμάμαι ακόμα τα σκληρά λόγια του Σωτήρη Κοντιζά. ‘Ένιωθα ότι με πατάει στον λαιμό και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Κατάλαβα μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα τον διαψεύσω. Πιστεύω ότι τα κατάφερα στο τέλος. Είμαι 24 ετών δεν έχω κατασταλάξει, ούτε σαν άνθρωπος, ούτε και μαγειρικά, πλάθομαι ακόμα».

«Πάντα όταν πηγαίνεις σε έναν διαγωνισμό δεν μπαίνεις για να βγεις δεύτερος, πέμπτος ή δέκατος. Μπαίνεις για να το πάρεις. Πρέπει να δεις με ποιους έχεις να κάνεις. Ο Σταυρής είναι μια άλλη περίπτωση που έλεγε ότι θα κερδίσει. Εγώ είμαι διαφορετικός το κρατάω μέσα μου. Κάποιοι «σπάνε» στο πέρας του χρόνου όπως έγινε και με τον Ηλία. Είναι πολύ καλός μάγειρας αλλά δε μου κάνει σαν άνθρωπος. Το μυαλό μου ήταν στον στόχο και δε με επηρέασε αρνητικά κανένας παίκτης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ