MasterChef: Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση του Μπέλλου με τη Μαρία – Τι αποκάλυψε ο αδελφός του

Καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» ήταν το πρωί της Παρασκευής ο αδελφός του Δημήτρη Μπέλλου, Χρήστος. O Χρήστος Μπέλλος μίλησε για τον παίκτη του Masterchef και τη σχέση του αδελφού του με τη Μαρία Μπέη.

«Στην καθημερινότητά του όπως και στην τηλεόραση είναι ακριβώς ο ίδιος. Είναι ουδέτερος, δεν μπλέκει, δεν είναι ιντριγκαδόρος, δεν κάνει κατινιές κι έχει πάντα έναν στόχο και αυτό πάει να κάνει: να μαγειρέψει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μπέλλος

«Στο MasterChef υπάρχουν μερικά διπρόσωπα άτομα. Αρχικά, σαν τηλεθεατής θα έλεγα τον Ηλία. Ήταν πολύ παντελονάτο που ο Δημήτρης κατέβηκε να διαγωνιστεί μαζί του και δεν το έκανε για την Μαρία. Την Κατερίνα την συμπαθώ πάρα πολύ με αυτό το σατανικό γέλιο που έχει. Είναι ευθύς χαρακτήρας.Πιο ισχυρός αντίπαλος πιστεύω ότι είναι ο Σταυρής», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν ο Δημήτρης έχει σχέση με τη Μαρία, ο Χρήστος Μπέλλος απάντησε: «Αν έχει ο Δημήτρης σχέση με την Μαρία; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Η Μαρία σαν χαρακτήρας…όσο μπόι της λείπε τόσο τσαγανό έχει. Πολλές φορές είναι πολύ υπερβολική και ίσως βγάζει αυτήν την υπερβολή λόγω του παιχνιδιού. Κάποιες φορές δεν θα έπρεπε να λέει τόσα πολλά. Όταν η Μαρία γίνεται επιθετική απέναντι στον Δημήτρη, ξέρω ότι εκείνος λέει… δεν βαριέσαι. Ο Δημήτρης είναι και λίγο διπλωμάτης, δεν τον συμφέρει να μαλώσει και με τη Μαρία. Έρωτας είναι του Δημήτρη με τη Μαρία και όχι αγάπη».

Τέλος, ο Χρήστος Μπέλλος αποκάλυψε ότι «πριν μπει στο παιχνίδι ο Δημήτρης είχε μία σχέση. Βέβαια, αυτή η σχέση είχε λήξει πολύ πιο πριν, πάνω από έναν χρόνο. Συζούσαν στη Νορβηγία, ήταν μαζί πάνω από 5 χρόνια. Αν έχει επιστρέψει ο Δημήτρης στην πρώην του, καλύτερα είναι να σας απαντήσει ο ίδιος όταν βγει από το παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ