MasterChef: Η Μαργαρίτα τήρησε την υπόσχεσή της – Η ΦΩΤΟ με τον Τζιοβάνι στη Ρόδο

Την υπόσχεση που είχε δώσει στον πρώην συμπαίκτη της στο MasterChef Τζιοβάνι Σκαράτζι τήρησε η νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής, Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Οι δυο τους έγιναν φίλοι μέσα στο παιχνίδι και η Μαργαρίτα είχε δώσει την υπόσχεση να βρεθεί στη Ρόδο τον Αύγουστο για να κάνει διακοπές με τον Τζιοβάνι. Η νικήτρια του MasterChef 5 κράτησε τον λόγο της και πήγε στο νησί των Ιπποτών. Ο Ιταλός σεφ δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό τους στο Ιnstagram, με τα like να πέφτουν “βροχή”.

“Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε. Γι’ αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ. Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έτσι η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες. Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες.

Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι!” έγραψε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, ο οποίος έχει αλλάξει look, καθώς κουρεύτηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ