Μάρκος Σεφερλής: Το «Super Mummy» και οι έντονες κριτικές που δέχτηκε – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός Κι ο Άλλος» του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη και μίλησε για τη σειρά «Super Mummy», που προβάλλεται από τη συχνότητα του ANT1, αλλά και για την έντονη κριτική που δέχτηκε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αρχικά, αναφέρθηκε στο πως «γεννήθηκε» η ιδέα για την εν λόγω τηλεοπτική σειρά: «Το είδα κάποια στιγμή στο Youtube τυχαία. Μου άρεσε το κόνσεπτ, μου άρεσε η μεταμφίεση του ηθοποιού που κάνει τη μάνα, μου άρεσαν οι ιστορίες που έχει το κάθε επεισόδιο και λέω αυτό πρέπει να το μελετήσω λίγο», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για το πως εμπνεύστηκε το όνομα «Χαρίκλεια»: «Το όνομα Χαρίκλεια είναι της μαμάς μου. Δεν θα μπορούσα να κάνω τη μαμά και να μην της δώσω το όνομα της. Είναι ένας φόρος τιμής».

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για το τρέιλερ της σειράς Super Mummy και για τις έντονες κριτικές που δέχτηκε για το gay ζευγάρι: «Οι κριτικές θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς για το κάνει ο Σεφερλής. Γίνεται από κάποιους ανθρώπους, που μονίμως ότι κάνει ο Σεφερλής έχουν κάτι να πουν. Όμως θέλω να πω, ότι ο ίδιος ηθοποιός, ο ένας από τους δύο, πριν λίγα χρόνια είχε κάνει τον gay κρητικό σε σειρά του ANT1 με τον Νίκο Μουτσινα και δεν άνοιξε ρουθούνι. Τέτοιους ανθρώπους βλέπουμε γύρω μας και στην τηλεόραση. Εγώ δεν τους θεωρώ καρικατούρες. Αν κάποιοι τους θεωρούν καρικατούρες, τότε έχουν αυτοί το πρόβλημα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ