Μάρκος Σεφερλής: “Έτσι, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί” – Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη νέα του σειρά

Την απάντησή του σε όσους το τελευταίο διάστημα έχουν σχολιάσει αρνητικά την τηλεοπτική του σειρά “Super Mammy” έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την Μ. Τετάρτη.

O γνωστός κωμικός ανέβασε δημόσια ένα βίντεο, στο οποίο ο ίδιος φαίνεται να λέει:

«Έτσι παιδιά, να μαζευτείτε πολλοί και να χτυπάτε όλοι μαζί. Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλο αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες κι οι υποκριτές. Όπως και καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας το λέω λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ. Θα κάνω τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία, και μέσα από τη δουλειά μου κι έξω από αυτή.

Τώρα φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς. Θα είμαι πάντα εδώ, το γέλιο σας. Θα είμαι πάντα δίπλα στο δάκρυ σας, να προσπαθώ να το κάνω κι αυτό γέλιο, με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους, με αγάπη» δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ