Μαρκέλλα Γιαννάτου: Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και στα σχόλια για την συμμετοχή της σε αυτή επειδή είναι η σύντροφος του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου.

Μεταξύ άλλων η Μαρκέλλα Γιαννάτου αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο επέλεξε να μην παντρευτεί.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Τι είπε για τη σχέση της με τον Λευτέρη Χαρίτο

«Έπαθα σοκ όταν μίλησε ο Λευτέρης στο “Πρωινό” για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό αλλά εγώ δεν θα το έκανα, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι» είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφος, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ;» δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε: “Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς πού ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε” κατέληξε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η απόφαση να μην παντρευτεί

Επιπλέον η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της και πως πίσω από αυτήν την απόφαση κρύβεται ένας πολύ ιδιαίτερος λόγος.

«Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους. Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται οπότε αν είναι να κάνω κάτι θα κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης που επιτρέπεται και στους ομοφυλόφιλους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ