Μαρίζα Ρίζου: Κατά την διάρκεια του X-Factor βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις – Τι συνέβη με τον Χρήστο Μάστορα

Η Μαρίζα Ρίζου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Dot» και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο X-Factor.

«Στο X-Factor ήμουν γνωμοδότης, έλεγα απλώς τη γνώμη μου. Η λέξη κριτής έχει κάτι αποδοκιμαστικό, το οποίο δεν θα ήθελα να έχω ποτέ. Σε αυτές τις καρέκλες που καθόμασταν ακόμα και η Ella Fitzgerald να καθόταν και o Freddie Mercury και ο Frank Sinatra, δεν πιστεύω ότι κανένας μπορεί να πει για κανέναν εάν κάνει για τη μουσική ή δεν κάνει. Ποιος είσαι εσύ για να κόψεις τα φτερά ενός ανθρώπου ή να του πεις ότι κάνεις ή δεν κάνεις;» είπε αρχικά η Μαρίζα Ρίζου.

Και ανέφερε στην συνέχεια η τραγουδίστρια: «Θα το ξανάκανα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους σίγουρα, με κάποιους όρους που θεωρώ ότι πιθανότατα δε θα δεχόταν κανείς. Δεν θέλω γενικά ούτε να ταράζομαι, ούτε να μην διασκεδάζω. Αν μπορούσα να με προστατέψω σε όλους τους τομείς από παράγοντες που προκαλούν ταραχή, θα το έκανα.

Δε μπορείς να τα προστατέψεις όλα βέβαια. Στο τέλος της ημέρας όμως βλέπεις ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις για την ψυχή μου, και πάλι ευγνωμονώ το σύμπαν ή τον Θεό που έφερε τα πράγματα όπως τα έφερε, γιατί πιστεύω ότι οι άβολες στιγμές και οι δυσκολίες είναι αυτές που μπορούν να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τα όριά σου. Εγώ με τον Χρήστο έχω τσακωθεί σε ένα γύρισμα, επειδή έχουμε κανονική σχέση, ανθρώπινη. Είχαμε αβολοσύνες και μεταξύ μας μέχρι να γνωριστούμε αλλά αγαπηθήκαμε και γνωριστήκαμε ουσιαστικά».

«Διαχειρίστηκα θεωρώ τις άβολες στιγμές με ευγένεια» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ