Μάριος Αθανασίου: Έμεινε άφωνος όταν έμαθε την καταγγελία σε βάρος του Φιλιππίδη για την συμπεριφορά του στον Δημήτρη Βογιατζή

Έπειτα από τα όσα αποκάλυψε ο Φώτης Σπύρος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Open Weekend” σχετικά με τη καταγγελία 19 ανθρώπων στο ΣΕΗ, σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή, η εκπομπή επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μάριο Αθανασίου.   

“Με τον Δημήτρη Βογιατζή είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος και μας ξάφνιασε όλους το γεγονός όταν το μάθαμε. Ήταν κάποια χρόνια μετά, είχε μεσολαβήσει η οικονομική κρίση, δυσκολίες στο επάγγελμα… Όταν τον γνώρισα, ήταν πολύ χαμογελαστός άνθρωπος, γειωμένος με την πραγματικότητα. Αγαπούσε πολύ τη δουλειά του, την έβλεπε με σεμνότητα. Ήταν κύριος” ανέφερε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Μάριο Αθανασίου πότε έμαθε ότι έγινε καταγγελία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη στο ΣΕΗ για την συμπεριφορά του απέναντι στον Δημήτρη Βογιατζή, με τον ηθοποιό να απαντά έκπληκτος ότι δεν το γνώριζε και χαρακτηρίζοντας τα όσα ακούστηκαν αδιανόητα.

“Το μαθαίνω τώρα από εσάς. Δεν το ήξερα. Δεν δούλευα μαζί του εκείνον τον καιρό. Ήταν κάποια χρόνια μετά. Είχαν σταθεί μόνο στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να ήταν, όπως ήμασταν οι περισσότεροι λόγω της οικονομικής κρίσης. Ξέρω ότι η τελευταία του δουλειά νομίζω ήταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είχα μιλήσει μαζί του εκείνο το διάστημα” ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.

Να σημειωθεί ότι ο Μάριος Αθανασίου και ο Δημήτρης Βογιατζής είχαν πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά του Mega “Αέρινες Σιωπές”.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Μάριος Αθανασίου

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.