Μαρινέλλα: «Γύρισε το πόδι της κι έπαθε μία θλάση στο γόνατο» λέει στενή συνεργάτιδά της

Αναστάτωση προκλήθηκε μετά την χθεσινή (7/2) ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Μαρινέλλα, στην οποία γινόταν γνωστό πως η επιτυχημένη καλλιτέχνης έπαθε μικρή κάκωση στο γόνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «On Time», η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα βόρεια προάστια μετά το ατύχημα που είχε, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ένα ελαφρύ κάταγμα.

Η στενή συνεργάτιδα της Μαρινέλλας Όλγα Κολοκοντέ, δήλωσε στην εφημερίδα: «Η παράσταση αναβάλλεται, γιατί γύρισε το πόδι της κι έπαθε μία θλάση στο γόνατο. Έτσι θα δοθεί μία άλλη μέρα για να αναπληρωθεί η παράσταση που δεν έγινε. Οι υπόλοιπες παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά».

Η Όλγα Κολοκοντέ ξεκαθάρισε παράλληλα ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και όλα είναι μία χαρά.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου ανέφερε: «Η αποψινή παράσταση 7/2 της Μαρινέλλας με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου αναβάλλεται και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα. Η αγαπημένη μας καλλιτέχνης, λόγω μιας μικρής κάκωσης στο γόνατο, θα βρίσκεται σήμερα εκτός σκηνής. Οι Τετάρτες θα συνεχίσουν να είναι μαγικές, αφού οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ