Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση για τα βραβεία MAD

Μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε το απόγευμα της Παρασκευής η τραγουδίστρια, Μαρίνα Σάττι με στιγμιότυπα από τα μουσικά βραβεία του MAD.

Αθηναΐς Νέγκα: Η απάντηση για το περιστατικό με την Μαρίνα Σάττι – «Θα ήταν υποκρισία να ενθουσιαστώ»

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν παραλάβει το βραβείο της, η Μαρίνα Σάττι έζησε μια άβολη στιγμή, όταν η Αθηναΐς Νέγκα αναφέρθηκε στα χασμουρητά που είχε κάνει η Ελληνίδα τραγουδίστρια στη φετινή Eurovision, όσο μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ. Η Μαρίνα Σάττι δεν αντέδρασε στα σχόλια της δημοσιογράφου όταν ανέβηκε στη σκηνή και δεν σχολίασε ούτε τώρα στη δημοσίευσή της κάτι σχετικό, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δική της απάντηση.

Η Αθηναΐς Νέγκα είχε πει στα Mad VMA 2024: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

Αφού παρέλαβε το βραβείο της, η Μαρίνα Σάττι δεν απάντησε στο σχόλιο της δημοσιογράφου και δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά ενδιαφέρουσα, έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα έχασα…Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη σας και τη στήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όπως φανταζόμουν όλα τα χρόνια. Ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα, καινούργια τραγούδια, ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτά. Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ