Μαριλού Κοζάρη: Το bachelor πάρτι λίγο πριν από τον γάμο της με τον Πάνο Μουζουράκη

Όλο και πιο κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκεται ο Πάνος Μουζουράκης με την αγαπημένη του Μαριλού Κοζάρη, περιμένοντας το πρώτο μωράκι τους.

Την Κυριακή 23 Απριλίου, η Μαριλού Κοζάρη πραγματοποίησε το bachelor πάρτι της, παρέα με φίλες της. Μία από αυτές είναι και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία το είχε προαναγγείλει πριν λίγες ημέρες από την εκπομπή της.

Κατά τη διάρκεια της «Super Κατερίνα» είχε εκμυστηρευτεί πως το μυαλό της ήταν στο προγαμήλιο πάρτι της φίλης της, Μαριλού.

«Εμένα το μυαλό μου είναι αλλού. Την Κυριακή έχω το bachelor της φίλης μου, της κολλητής μου, της Μαριλού που παντρεύεται τον Πάνο Μουζουράκη οπότε, αυτό που με νοιάζει είναι τι θα βάλουμε στο bachelor και όλα αυτά. Δε θα φωνάξουμε αγόρια για στριπτίζ. Θα φωνάξουμε τον Μουζουράκη στο τέλος. Είναι μεσημέρι μωρέ, είναι και σε ενδιαφέρουσα πολλές φίλες μου» είπε η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από το bachelor πάρτι της κολλητής της φίλης.

«Νύφη και μέλλουσα μανούλα. Σε λατρεύω μυρμηγκάκι μου» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram story της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ