Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η αποκάλυψη για τον “Σασμό” – «Η Βασιλική δεν τα γνωρίζει όλα»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς «Σασμός», ενώ αποκάλυψε πως έχει βιώσει αρνητικές καταστάσεις στον εργασιακό χώρο.

«Υπάρχουν πράγματα που η Βασιλική δεν γνωρίζει, εκεί θα είναι η πραγματική δοκιμασία. Μια τέτοια αγάπη για να διαλυθεί, διαλύει και τους εμπλεκόμενους έναν-έναν. Οπότε, θα δούμε πώς θα γίνει αυτή η ισορροπία» ανέφερε η ηθοποιός για τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του Alpha.

Για τις συνεργασίες του παρελθόντος και το κλίμα μεταξύ των ηθοποιών, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραδέχεται πως: «Δεν είναι ποτέ όλα ρόδινα γενικώς. Ήμουν τυχερή σε αυτό το θέμα, γιατί έκανα επιλογές που μου βγήκαν καλά. Είχα και κάποιες εμπειρίες πιο δύσκολες. Σε αυτή την περίπτωση παίρνεις τα μαθήματά σου και αποχωρείς».

Παράλληλα η αγαπημένη ηθοποιός σχολίασε τις κινητοποιήσεις των ηθοποιών, αλλά και την παραίτηση του συζύγου της, Γιάννη Νταλιάνη, από τη θέση του καθηγητή στο Εθνικό Θέατρο. «Είμαστε πάνω στο κύμα αυτή τη στιγμή, είναι φλέγουσα η κατάσταση. Δεν παραιτήθηκε μόνο ο σύζυγός μου, όλοι οι καθηγητές παραιτήθηκαν. Είμαστε σε αναμονή. Εξαγγέλθηκαν κάποια πράγματα που αφορούσαν καθαρά το οικονομικό, ενώ το θέμα που τέθηκε δεν ήταν αυτό. Ήταν το θέμα της Εκπαίδευσης και της Παιδείας, ότι πρέπει να είναι διαβαθμισμένη ως τριτοβάθμια η εκπαίδευση των ηθοποιών», απάντησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ