Μαριάννα Κιμούλη: Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τον πατέρα της και το #metoo

Τα χνάρια του πατέρα της ακολουθεί η Μαριάννα Κιμούλη. Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη συμμετέχει στη θεατρική παράσταση “Παιχνίδια στη σοφίτα” και με αφορμή την κοπή της πίτας, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ απάντησε για το κίνημα #metoo και την εμπλοκή του πατέρα της.

“Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Θεωρώ ότι είναι κάτι απαραίτητο για τη δουλειά μας. Εννοείται πως θα το τολμούσα και όλο και κάποιες συζητήσεις γίνονται. Ο πατέρας μου όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός μου είπε, “καλή τύχη” και να έχω αντοχή. Έχω δεχτεί έντονη κριτική και σύγκριση με τον πατέρα μου. Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά το γεγονός ότι είμαι γυναίκα και εκείνος άντρας βοηθάει”, τόνισε η Μαριάννα Κιμούλη.

Σε ερώτηση για το #metoo και την εμπλοκή του πατέρα της, η ηθοποιός απάντησε: “Ο μόνος δρόμος είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το αντιληφθούμε αυτό. Είναι καλό το ότι ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δε πρέπει να μείνει μόνο εκεί, αφορά όλους τους εργασιακούς χώρους. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ για την εμπλοκή του πατέρα μου. Είναι μια υπόθεση που αφορά τον ίδιο και τους δικηγόρους του”.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.