Μαριαλένα Ροζάκη: Λάμβανα απειλητικά μηνύματα όταν ξεκίνησα στο “Καφέ της Χαράς” – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαριαλένα Ροζάκη, η «Αρετή» από το «Καφέ Της Χαράς», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, επηρεασμένη από την ηθοποιό μητέρα της, Ιλιάδα Λαμπρίδου.

Η ίδια αναφέρθηκε στον θείο της, Mάικ Ροζάκη, του θρυλικού συγκροτήματος «The CHARMS» αλλά και στην μεγάλη της μεγάλη της αγάπη για τη μουσική και το ρεμπέτικο τραγούδι.

Για τον ρόλο της ως Αρετή στο Καφέ της Χαράς και τις αντιδράσεις που προκάλεσε όταν εμφανίστηκε στη δημοφιλή σειρά είπε: «Λάμβανα επιθετικά και απειλητικά μηνύματα για το ρόλο της Αρετής όταν ξεκίνησα στο «Καφέ της Χαρας». Αν και ήμουν εγώ η απατημένη. Δεν πειράζει το θεωρώ επιτυχία».

Καθώς τα γυρίσματα της σειράς έχουν πλέον ολοκληρωθεί και ένας μεγάλος κύκλος έχει κλείσει για εκείνη, κοιτώντας πίσω είπε για την εμπειρία της: «Ήμασταν μια ομάδα-αγκαλιά. Ανυπομονούσαμε να πάμε να δουλέψουμε. Ο Χάρης Ρώμας είναι σπάνιος άνθρωπος. Αισθάνομαι ότι γέμισα την βαλίτσα μου με αγάπη και χαρά και έχω αποθέματα για τον δρόμο». Τέλος, για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος είπε: «Η ψυχολογική κακοποίηση είναι συνηθισμένη στο χώρο. Έχω συζητήσει με τη μητέρα μου για το τι συνέβαινε παλιότερα στο θέατρο. Τότε το έβρισκαν κανονικό, ήταν σαν τα καψόνια στον στρατό. Η σεξουαλική παρενόχληση υπήρχε πάντα και παντού. Επειδή με τη μητέρα μου είχαμε φιλική και ειλικρινή σχέση ήξερα τις ιστορίες και ήμουν προετοιμασμένη, ήταν μια ασπίδα προστασίας. Ήξερα που πήγαινα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ