Μαρία Μενούνος: Δείχνει τα σημάδια στο σώμα της μετά τη μάχη με τον καρκίνο – ΦΩΤΟ

Η Μαρία Μενούνος έδωσε τη δική της μάχη με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικήτρια. Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά, τον περασμένο Μάιο, για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, ενώ περιμένει το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Όπως εξομολογήθηκε, τον περασμένο Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας στο δεύτερο στάδιο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία οι γιατροί της αφαίρεσαν όγκο 3,9 εκατοστών.

«Δεν μπορείς να αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίσει. Πέρασα εκείνη τη φάση που φοβήθηκα κι εγώ, αλλά ευτυχώς στάθηκα τυχερή, γιατί το αντιλήφθηκα νωρίς», είχε δηλώσει η Μαρία Μενούνος, σε συνέντευξή της στο People, πριν δύο μήνες, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε που με τον καρκίνο.

Σε νέα της ανάρτηση στο Instagram, η 44χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια ποζάρει με μαγιό μπροστά στον καθρέφτη και δείχνει τα σημάδια πάνω στο σώμα της από την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε πριν από μερικούς μήνες. «Κοιτάζω πίσω στη χειρουργική επέμβαση νωρίτερα φέτος και είμαι ευγνώμων για τη δύναμη, με την οποία με ευλόγησε ο Θεός για να τα βγάλω πέρα και φυσικά όλους τους όμορφους ανθρώπους που έστειλε για να με βοηθήσουν επίσης! Τώρα βλέπω τα σημάδια προσεκτικά για να τα προστατεύσω και χαμογελάω», έγραψε η Μαρία Μενούνος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ