Μαρία Λουίζα Βούρου: Όταν βγήκε το τεστ DNA με τον μπαμπά μου, ήταν μεγάλο σοκ για μένα

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, παραχώρησε η Μαρία Λουίζα Βούρου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην περίοδο που η προσωπική της ζωή απασχόλησε έντονα τα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή το τεστ DNA που είχε βγει με τον πατέρα της.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η Μαρία Λουίζα Βούρου είπε: «Έχει υπάρξει στη ζωή μου περίοδος που είχα χάσει αρκετά κιλά από στεναχώρια. Αλλά ήταν για ένα συγκεκριμένο διάστημα και μετά επανήλθα. Είχα κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία με είχαν στρεσάρει. Όταν αγχώνομαι ή όταν είμαι στεναχωρημένη δεν θέλω να φάω. Μου γίνεται το στομάχι κόμπος. Δεν δέχονται bullying μόνο όσοι έχουν παραπάνω κιλά, δέχονται και οι αδύνατοι».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι: «Πριν τρία χρόνια ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Έχασα τον πατριό που με μεγάλωσε και έχω πάρει από εκείνον τις αρχές και τις αξίες μου. Ήταν πολύ δύσκολα, γιατί ήταν πολύ ξαφνικό. Ήταν για εμένα πολύ μεγάλο στήριγμα και ήταν ίσως και ο μόνος που με καταλάβαινε γενικότερα».

Ακόμα, εξομολογήθηκε: «Όταν βγήκε το τεστ DNA με τον μπαμπά μου, ήταν μεγάλο σοκ για μένα! Ήταν δύσκολο να βλέπεις τη ζωή σου να παίζει στα κανάλια, ενώ δεν είσαι σε αυτό τον χώρο. Το να βλέπω στην τηλεόραση τη ζωή μου όλη να προβάλλεται και να ακούω και πάρα πολλές απόψεις, που αρκετές ήταν κακές άνευ λόγου, προς τη μητέρα μου κυρίως. Δεν μου άρεσε, με ζόριζε να σχολιάζουν τη ζωή μου ενώ δεν ξέρουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ