Μαρία Κωνσταντάκη: Αισθάνομαι τόσο κουρασμένη που θα ήθελα έναν 80αρη δίπλα μου

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Κωνσταντάκη. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον έρωτα, αλλά και για το φλερτ.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η Μαρία Κωνσταντάκη ανέφερε: «Έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου. Έχω ερωτευτεί 3-4 φορές, που μπορώ να πω ότι ήταν πολύ έντονοι έρωτες αυτοί. Ένας λόγος που θα παντρευόμουν θα ήταν αν ήμουν πολύ πεπεισμένη ότι θα θέλω να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου και ότι δεν θα βαρεθώ.

Μετά τα 30 μου έφυγε πολύ η επιθυμία να κάνω οικογένεια. Κατάλαβα ότι αν κάποια στιγμή ήθελα να κάνω οικογένεια ήταν για τους λάθος λόγους. Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν 2.5-3 χρόνια. Δεν είμαι και άνθρωπος που μου αρέσει να συντηρώ μία κατάσταση η οποία για τα δικά μου μάτια είναι μετριότητα».

Ακόμα, η ηθοποιός είπε: «Με φλερτάρουν νεότερα παιδιά αλλά δε θα μπορούσα να είμαι με ένα αγόρι που θα έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Για κανένα λόγο. Κάποιες φορές αισθάνομαι τόσο κουρασμένη που στην πραγματικότητα θα ήθελα να έχω έναν 80αρη δίπλα μου. Δε μπορώ να ανταπεξέλθω ενεργειακά με ένα τόσο μικρότερο παιδί…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ