Μαρία Καλάβρια: Έχω πάρει για πασαρέλα ένα εκατομμύριο δραχμές – Τι είπε για το διαζύγιό της

Στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” μίλησε η Μαρία Καλάβρια για τα χρόνια του μόντελινγκ, τον γάμο, το διαζύγιο και τα παιδιά της.

«Ξεκουράζομαι, απολαμβάνω τον εαυτό μου και τα σπορ», ανέφερε το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας για όσα κάνει αυτή την περίοδο, ενώ αναφορικά με τα τηλεοπτικά της σχέδια αποκάλυψε ότι υπάρχει κάτι που ετοιμάζει.

«Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν περίπου 1.000.000», είπε το πρώην μοντέλο, προσθέτοντας πως «ένα μοντέλο στην τηλεόραση παλιά πληρωνόταν πολύ καλά, τα χρήματα ήταν σημαντικά».

Η Μαρία Καλάβρια μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση εξηγώντας πώς καταφέρνει να διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα. «Δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή, όταν θέλω να προσέξω απλά θα κόψω τις βλακείες και θα κάνω γυμναστική». «Όταν έμεινα έγκυος έπεσα με τα μούτρα στο φαγητό, πήρα 25 κιλά», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στον γάμο αλλά και το διαζύγιό της, η επιχειρηματίες δήλωσε: «Αυτό που κράτησα δεν είναι ο γάμος μου, είναι τα παιδιά μου. 22 είναι η κόρη μου και 24 ο γιος μου». «Δεν ήταν εύκολο το διαζύγιο γιατί ήμουν περίπου 20 χρόνια παντρεμένη. Το είχα αποφασίσει να τελειώσω αυτό το γάμο», περιέγραψε η ίδια, ενώ εξήγησε ότι «Σίγουρα κρύβομαι, δεν λέω τις σχέσεις μου στα παιδιά, στον γιο μου δεν άρεσε που μια σχέση μου που είχε γίνει γνωστή». «Δεν θα σου πω όχι, στο αν ξαναέκανα σχέση με νεαρότερο άνδρα», παραδέχτηκε.

«Το πρωί παίρνω παγάκια και τα βάζω στο πρόσωπό μου», είπε για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ