Μαρία Ηλιάκη: Πότε και πού θα γίνει η βάπτιση της κόρης της

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης ετοιμάζουν την βάπτιση της κόρης τους.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, έπειτα από μια μεγάλη απουσία.

Οι ευτυχισμένοι γονείς αποφάσισαν και το όνομα που θα δώσουν στη μικρούλα τους, το οποίο θα είναι Κατερίνα.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κινηθεί παραδοσιακά στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς θα της δώσει το όνομα της μητέρας του Στέλιου. Μάλιστα, όπως γράφει στο Secret, το Μυστήριο της βάφτισης προγραμματίζεται να τελεστεί το επόμενο καλοκαίρι στην Κρήτη, από κατάγονται και οι δύο.

Η ιστορία αγάπης της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ξεκίνησε στην Ελλάδα, όπου γνωρίστηκαν, αλλά αρκετές από τις σελίδες του ρομαντικού παραμυθιού που βιώνουν γράφτηκαν στην Ελβετία. Η Μαρία και ο Στέλιος είναι μαζί τρία χρόνια. Ολο αυτό το διάστημα η blogger πηγαινοερχόταν στη Ζυρίχη, μέχρι που έμαθε τα ευχάριστα και επέλεξε να μείνει στο πλευρό του αγαπημένου της.

 

Ηλιάκη

Άλλωστε, η συγκεκριμένη απόφαση ήταν πιο εύκολη απ’ ό,τι θα ήταν παλαιότερα, καθώς έχει προσαρμόσει αναλόγως τα επαγγελματικά της. Αυτές τις ημέρες, οι δυο τους ζουν τις πρώτες στιγμές με την κόρη τους στο νέο σπίτι στο προάστιο Χόργκεν της Ζυρίχης, όπου μετακόμισαν πριν από λίγο καιρό.

Στην ερώτηση για το πότε σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή για το αν θα επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα, ο Στέλιος Μανουσάκης είχε απαντήσει στην «R»: “Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πλάνα. Προσπαθούμε βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ