Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Μίλησε για τον εθισμό της σε ουσίες και αλκοόλ – «Ήμουν εθισμένη σε μαριχουάνα και χάπια»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει επικεντρωθεί στο παρελθόν στο να μιλήσει για την περίοδο του εθισμού της σε ουσίες και αλκοόλ, με σκοπό να βοηθήσει άτομα που βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση.

Σε ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τους δαίμονές της και την απελευθέρωσή της που έφτασε τον Μάιο του 2023. Συζητάει επίσης για τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ανήρτησε ένα βίντεο στο Tik Tok την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και το συνόδευσε με ένα ηχηρό μακροσκελές μήνυμα.

Αναλυτικά

«Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στη μαριχουάνα, στα χάπια και έπινα αλκοόλ. Ξενυχτούσα και δεν είχα όρια σε τίποτα. Απελευθερώθηκα 18 Μάϊου 2003. Από τότε έχει ξεκινήσει ένα δύσβατο ταξίδι ολιστικής αντιμετώπισης της ζωής».

«Απέχω από ουσίες και ανούσια πράγματα, απέχω από ψευτοκοινονικότητες, ζω καθαρά. Καθαρές τροφές, κίνηση, ενδοσκόπηση, δημιουργία. Οριοθετώ εγώ τα θέλω μου, τη ζωή μου, αλλάζω μονίμως οτιδήποτε δεν μου κάνει. Μαθαίνω, δοκιμάζω τι μου πάει. Το πώς θα ζω και τι θα κάνω γενικότερα δεν θα μου το επιβάλει κανένα σύστημα, αλλά το ένστικτό μου. Και να είναι καλά και η μάνα μου» σημείωσε στο βίντεο που δημοσίευσε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ πρωτότυπος ήχος – Panoz7

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ