Μαρία Μπεκατώρου: Τι είπε για την επιστροφή της στο MEGA

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό του MEGA. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη μεγάλη επιστροφή της στο MEGA και το νέο τηλεπαιχνίδι «The Chase».

«Σε έχω για γούρι. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που είμαι εδώ και που είμαι στο MEGA» δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου για τη μεταγραφή της. Και πρόσθεσε: «Τα ζύγισα όλα πάρα πολύ. Βασανίστηκα πολύ, αλλά τελικά το αποφάσισα. Όταν πήρα την απόφαση, πήρα μια βαθιά ανάσα και είπα “πάμε να το κάνουμε ωραία”».

«Το MEGA είναι κάρμα. Εδώ άνοιξα τα φτερά μου» δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου J2US που προβλήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας στο MEGA. «Το ότι μου έκαναν πρόταση να συμμετέχω στο J2US, ήταν για μένα μεγάλη χαρά, διότι μου αρέσει να τραγουδάω στο μπάνιο» πρόσθεσε.

«Όταν είχε έρθει η πρόταση για το Junior Masterchef παρακάλεσα τον τότε διευθυντή προγράμματος τον κ. Μπούτο να με αφήσει να είμαι και στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Δεν άντεχα να φύγω», τόνισε για την αγάπη που έχει στο πρώτο της κανάλι μέσα από το οποίο ξεκίνησε.

Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου: Δεν έχω πρόταση για το «X-Factor»

Η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε πως δεν έχει ακόμα κάποια πρόταση για να είναι η παρουσιάστρια του «X-Factor». «Δεν ξέρω κάτι. Αλήθεια με το χέρι στην καρδιά. Δεν έχω κάνει καμία επίσημη ή ανεπίσημη συζήτηση με το κανάλι», σημείωσε.

«Μου αρέσει να κάνω προγράμματα που έχουν ψυχαγωγία, χαρά και τρέλα.  Τέτοιου είδους προγράμματα θέλω να κάνω με χαρά και ψυχαγωγία και το “The Chase” είναι ένα τέτοιο πρόγραμμα» σημείωσε για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει.

Η ίδια αποκάλυψε πως μετά από τόσα χρόνια επιστρέφει στο ίδιο στούντιο με το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στο παρελθόν το Junior Masterchef. Η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε λεπτομέρειες για το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει και το οποίο θα ξεκινήσει μετά τις γιορτές.

«Το παιχνίδι θα ιντριγκάρει τους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή. Τέσσερις παίκτες που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους γίνονται ένα για να κερδίσουν μέχρι και 10.000 ευρώ» ανέφερε.

Μαρία Μπεκατώρου

«Άρχισα να πατάω πιο καλά στα πόδια μου. Άνοιξα τα αυτιά μου. Τα μάτια μου και άρχισα να ακούω. Υπάρχει κόσμος που με θέλει στην ομάδα του», ανέφερε για την αλλαγή της τηλεοπτικής της στέγης και στην ψυχολογία της.

«Αυτή την περίοδο της ζωής μου θέλω να κάνω τηλεπαιχνίδια και σόου» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ