Μαρία Αλιφέρη: Το τηλεοπτικό μου “κόψιμο” ήταν σαν να με έβαλαν στη λαιμητόμο – Τι είπε για το “σας αγαπώ”

“Με εξαφάνισαν τηλεοπτικά γιατί θεωρήθηκα σύμβολο του κατεστημένου. Το τηλεοπτικό μου “κόψιμο” ήταν σαν να με έβαλαν στη λαιμητόμο. Ήταν ένα τεράστιο σοκ, απλά δεν μίλησα τότε. Ήταν πολύ χοντρό” περιέγραψε η Μαρία Αλιφέρη.

“Έκανα ατελείωτο θέατρο τότε” πρόσθεσε.

“Λατρεύω την φράση αυτή. Δεν φανταζόμουν ότι ένα αυθόρμητο «σας αγαπώ» θα γινόταν viral και θα υπάρχει μέχρι σήμερα. Είναι το μεγαλύτερό μου παράσημο. Το εισέπραξα την επόμενη ημέρα της εκπομπής, το άκουγα παντού στο δρόμο και έτσι το κράτησα” ανέφερε.

“Υπήρξα πολύ κλειστό παιδί, γεμάτο ερωτηματικά, στρείδι κανονικό. Ο άνθρωπος πρέπει να παλεύει και για την εξωτερική και για την εσωτερική του διαδρομή. Η αναζήτησή μου στη ζωή είναι το φως. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη βλέπω μια κυρία 70 ετών που κρατιέται καλά. Η ψυχή δεν γερνάει, δεν μεγαλώνει, κινείται σε άλλες δονήσεις” υπογράμμισε.

“Κάθε γενιά έχει άλλα ερωτηματικά, αυτό σε αναγκάζει να βρίσκεις μέσα σου άλλα πράγματα. Δεν πέρασα ποτέ κρίση ηλικίας, ούτε στην κλιμακτήριο. Δεν τόκισα στην ομορφιά μου, δεν είναι κάτι που το κέρδισα, είναι ένα δώρο που το χαίρεσαι, μέχρι εκεί” είπε στην εκπομπή DOT.

“Πάω στην λαϊκή, όπως και τότε. Η “Αλιφέρη” τελειώνει στο στούντιο ή όταν κλείσει η αυλαία. Θεωρώ ηλίθιο το σταριλίκι, δεν το ένιωσα ποτέ” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ