Μαρία Αλεξάνδρου: Καταγγέλλει την αρπαγή της από θηλυκή συμμορία – Ο ξυλοδαρμός και ο εξευτελισμός

Θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού για χάρη ενός άνδρα έπεσε το μοντέλο και πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, Μαρία Αλεξάνδρου, όπως η ίδια καταγγέλλει στην “Espresso”. Η Μαρία Αλεξάνδρου περιέγραψε μαρτυρικές στιγμές που βίωσε στα χέρια έξι γυναικών οι οποίες, όπως καταγγέλλει το μοντέλο, της επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις, την απήγαγαν, τη χτύπησαν άγρια και την εξευτέλισαν.

Σύμφωνα με όσα είπε η Μαρία Αλεξάνδρου στην Espresso, οι έξι εξαγριωμένες γυναίκες την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, αναγκάζοντάς τη να τις ακολουθήσει. Την οδήγησαν σε μια ερημιά, όπου την ξυλοκόπησαν αλύπητα, την ξεγύμνωσαν και της έκοψαν ακόμη και τα μαλλιά. Και όλα αυτά σε μία πράξη εκδίκησης για έναν άνδρα με τον οποίο το μοντέλο είχε σχέση.

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι το μαρτύριο αυτό που βίωσε ήταν επακόλουθο πολύμηνων απειλών που δεχόταν: “Το συμβάν έγινε τον περασμένο Μάρτιο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου και με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί ήταν έξι γυναίκες και άρχισε το βασανιστήριό μου… Άρχισα να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλαν μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίσουν τα ρούχα και με κούρεψαν για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, μου έκλεψαν την τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα” περιέγραψε η Μαρία Αλεξάνδρου που εξομολογείται ότι αμέσως μετά την κακοποίησή της κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέων Επιβατών όπου υπέβαλε μήνυση. “Δέχτηκα επίθεση καθαρά λόγω ζήλιας. Όλα αυτά έγιναν για έναν άνδρα” είπε σημειώνοντας ότι η υπόθεση έχει τραβήξει πλέον τον δρόμο της ΔΙκαιοσύνης.

Η “Espresso” δημοσιεύει και σοκαριστικές φωτογραφίες του μοντέλου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό και τον εξευτελισμό που υπέστη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ