Μαρί Κωνσταντάτου: «Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι»

Την καρδιά της “άνοιξε” η Μαρί Κωνσταντάτου. Η γνωστή συγγραφέας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επαγγελματική της ζωή, το τροχαίο του πατέρα της, τον Μίνωα Κυριακού και τα δημοσιεύματα για εκείνη.

Η Μαρί Κωνσταντάτου αναφέρθηκε αρχικά στον Μάικ τον Φασολάκη, τον ήρωάς της, που επανέρχεται με την νέα θεατρική της παράσταση.

Η συγγραφέας μίλησε αργότερα με λόγια καρδιάς για τον θάνατο του πατέρα της σε τροχαίο.

“Είμαι η μαμά του “Μάικ Φασολάκη”, έδωσα στον ήρωα τα γαλανά ματάκια του μπαμπά μου και το χαμόγελό του, ο μπαμπάς μου είναι ο Φασολάκης. Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και “έφυγε” ξαφνικά, δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε. Ήταν μαζί με την μητέρα μου στο τροχαίο, ήταν δύσκολες στιγμές να βλέπει τον άνθρωπό της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει”, εξομολογήθηκε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Στη συνέχεια, η Μαρί Κωνσταντάτου υπογράμμισε πως “ξεκίνησα στα 8 μου να δουλεύω με τον Νίκο Πιλάβιο, ήταν ο λεγόμενος παραμυθάς, και κάναμε βιντεάκια για την εκπομπή του. Έκανα πολλές τηλεοπτικές και καλές θεατρικές δουλειές από μικρή”.

Για την εκπομπή “Με αγάπη” στον ANT1 η συγγραφέας τόνισε ότι “ήταν όνειρο ζωής. Αγαπούσα την τηλεόραση και ήθελα να βρω έναν τρόπο να την χρησιμοποιήσω για καλό σκοπό. Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα της εκπομπής. Είχε προβληθεί για 11 χρόνια. Πήραμε βραβείο στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο Μίνως, όταν άκουσε για αυτή την εκπομπή, με στήριξε και είπε “προχώρα”. Και χαίρομαι γιατί με στήριξε πολύ”.

Συγκινημένη μίλησε για το ταξίδι της στην Ιορδανία: «Είχα πάει στην Ιορδανία, δίπλα στον πόλεμο, για την εκπομπή, δεν σκέφτηκα τον κίνδυνο. Μια κοπέλα μού χάρισε φεύγοντας το μοναδικό της δαχτυλίδι. Φοβερή στιγμή, θα συγκινηθώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Φοβερό! Είχα μια μαντήλα εγώ, την έβγαλα, της την έβαλα στο κεφαλάκι της, την αποχαιρέτησα, αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, μου λείπει πολύ. Είναι παιδιά που έχουν χάσει τα πάντα κι εμείς εδώ σκοτωνόμαστε για το τίποτα».

Σε σχέση με τα άσχημα δημοσιεύματα που έχουν βγει κατά καιρούς εναντίον της απάντησε: «Γίνονται και τρικλοποδιές και πισώπλατα μαχαιρώματα, σε μένα ίσως λίγο παραπάνω, αλλά δεν με αγγίζουν πλέον. Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι. Γελάω με αυτά. Είμαι καλά, τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Έχω τιμήσει τους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν μαζί. Με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου, ήταν 17 χρόνια υπέροχα κι ευτυχισμένα».

«Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα. Όσο μεγαλώνω αλλάζω, θέλω να χαρώ τον σύντροφό μου τον Γιάννη, τα αδέσποτά μας, το σπίτι μας, τη φύση», ανέφερε αργότερα η Μαρί Κωνσταντάτου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ