Μαραβέγιας: Ο γάμος μου ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και… νιόπαντρος Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε στην εκπομπή, «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο. Ο ίδιος μίλησε για την ευτυχέστερη στιγμή της ζωής του με την Τόνια Σωτηροπούλου και για την πρόταση γάμου που της έκανε.

“Δεν ξέρω αν θα κάνω θρησκευτικό, ένας γάμος φτάνει γιατί αν πας για δεύτερο άλλης μορφής ρισκάρεις να είναι ένας άλλος γάμος διαφορετικός. Γενικότερα είναι ωραίο να παντρεύεσαι μια φορά” είπε ο Κωστής Μαραβέγιας και συμπλήρωσε: “ο γάμος μας ήταν σαν τα τριήμερα που κάναμε στην Ύδρα, απλά προσαρμόσαμε το μέρος. Έγινε πολύ σύντομα η πρόταση. Παραδοσιακή πρόταση γάμου έγινε, γιατί είναι ωραίο και σαν μουσικός που είμαι ήθελα να βάλω και το τραγούδι, ήταν ένα τραγούδι με χιούμορ που συνδέει το ζευγάρι. Το νυφικό δεν το είδα πριν. Αν πω περισσότερα θα βάλω τα κλάματα. Συγκινησιακά ήταν φορτισμένη ήταν γεμάτη αγάπη και σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Αυτό που είναι συγκινητικό είναι ότι αισθάνεσαι την πρώτη φορά που βγήκες με τον άνθρωπο σου. Είναι η ίδια εικόνα απλά πιο περιποιημένη, πιο φαντασμαγορικό αλλά η ουσία είναι ακριβώς η ίδια, είναι η συνάντηση. Οι συναντήσεις ήταν το παν για μένα. Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Ήταν μια προσωπική στιγμή, αισθάνθηκα όμορφα, ήταν κάτι ανθρώπινο. Οτιδήποτε αφορά τον άνθρωπο είναι μια νίκη” είπε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

“Ο Μουζουράκης έμαθε ότι παντρεύομαι τρεις ημέρες πριν. Έμεινε. Ο Πάνος είναι ένας άνθρωπος που είναι βαθιά συναισθηματικός και ευαίσθητος οπότε με συναισθάνθηκε και πραγματικά μοιράστηκε τη χαρά μου σε βάθος. Δεν συμβαίνει με όλους” είπε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας για τον Μουζουράκη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ