Μανούσος Μανουσάκης: Με έχουν παρενοχλήσει δύο φορές – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τις καταγγελίες για παρενόχληση και κακοποίηση στο χώρο του θεάματος.

“Έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Οι σκηνοθέτες ζούμε στη γυάλα της δικής μας δημιουργίας. Αλίμονο εάν σταματήσει τον αυθορμητισμό μας και τον ερωτισμό των σχέσεών μας όλη αυτή η χυδαιότητα, γιατί πρόκειται για χυδαιότητα που δεν έχει σχέση με το επάγγελμά μας. Κάνουμε μια ερωτική δουλειά που εγώ τουλάχιστον λατρεύω και ποτέ δεν θα σταματήσω να ερωτεύομαι τους συνεργάτες μου, να τους αγγίζω, να τους ψιθυρίζω στο αυτί και να συνδημιουργώ μαζί τους” ανέφερε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Και συνέχισε: “Οι άνθρωποι που κάνουν τις καταγγελίες είναι αξιόπιστοι και αυτά που καταγγέλλουν μάλλον συνέβησαν, δεν μπορεί να τα φαντάζονται. Βέβαια εδώ υπάρχει και ένα θέμα, καταστρατηγείται κάθε αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, το τεκμήριο της αθωότητας. Γίνονται τηλεοπτικές δίκες. Θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα και τα ονόματα να μην λέγονταν, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον. Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν. 2 κοπέλες μου έκαναν μια πρόταση την οποία απέρριψα. Μου πρότειναν να πάω σπίτι τους να δω το book τους με τις φωτογραφίες ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτό δεν είναι παρενόχληση. Σου λέει θες, δεν θες εντάξει”.

“Έχω συνεργαστεί με 3000-4000 ηθοποιούς. Βέβαια μιλάω από μια θέση ισχύος. Το κοριτσάκι που πάει στον άλλον και είναι 15 χρονών, αυτά είναι βδελυρά πράγματα” τόνισε.

Αναφερόμενος στον έντονο χαρακτήρα του Απόστολου Γκλέτσου σημείωσε: “Ο Απόστολος όποτε επετέθη σε κάποιον είχε δίκιο απλώς υπερέβαλε στο δίκιο του κι εμείς τον συγκρατούσαμε για να μην χάσει το δίκιο του. Αλλά πάντα ζήταγε συγγνώμη. Στο γύρισμα οι σχέσεις μας ήταν στρατιωτικής μονάδας και μάλιστα ειδικών δυνάμεων”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.