Μάνος Βακούσης: Η δήλωσή του για τη Δήμητρα Ματσούκα που θα συζητηθεί

Το “Γυάλινο Μουσικό Θέατρο” παρουσίασε τις παραστάσεις του και οι ηθοποιοί μίλησαν στους δημοσιογράφους για την επιστροφή στην κανονικότητα έπειτα από το lockdown, αλλά έκαναν και δηλώσεις που θα συζητηθούν. Όπως για παράδειγμα ο Μάνος Βακούσης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το αν έχει δυσκολευτεί ποτέ σε κάποια ερωτική σκηνή, απάντησε:

“Τώρα μου θύμισες κάτι που είναι καταπληκτικό. Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Ματσούκα. Τυχερός… Επειδή έχω κάνει πολλές σεξουαλικές σκηνές σε ό,τι έχει να κάνει με τη σκηνή την “κινηματογραφικό-θεατρικό-τηλεοπτικό-ραδιοφωνική, δεν την πέφτω ποτέ σε γυναίκα. Όλο είναι μια αισθητική προσέγγισης. Δηλαδή αν σου φέρω ένα παράδειγμα (σ.σ. απευθυνόμενος σε άνδρα δημοσιογράφο) αν θέλω να σε φιλήσω στο στόμα, θα φανεί ότι το έχω κάνει, χωρίς να γίνει. Είναι μια τεχνική που έχω εκπαιδευτεί. Βέβαια αν με βάλεις να φιλήσω ετούτη θα τη φιλήσω στα αλήθεια και θα της πω “συγγνώμη μου ξέφυγε””.

“Δεν σας ξέφυγε με τη Ματσούκα;”, ήταν η επόμενη ερώτηση των δημοσιογράφων με τον γνωστό ηθοποιό να απαντά: “Όχι, γιατί είναι ένα πλάσμα καταπληκτικό και αυτό μου αγάπησε και γίναμε και φίλοι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ