Μάνος Παπαγιάννης: Τι απάντησε μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο με το “gay meter” – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Χαμός δημιουργήθηκε μετά από βίντεο που ανάρτησε ο Μάνος Παπαγιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O γνωστός ηθοποιός χρησιμοποίησε φίλτρο του Instagram που “μετρά πόσο ομοφυλόφιλος είναι κάποιος”.

Όταν το αποτέλεσμα βγήκε 93%, ο Μάνος Παπαγιάννης αστειεύτηκε υποδυόμενος τον ομοφυλόφιλο. Η συμπεριφορά του ενόχλησε αρκετούς ακόλουθους του, οι οποίοι του έγραψαν επιθετικά σχόλια.

Ο ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει μέσω νέας ανάρτησης στο instagram κάνοντας χρήση ρήσεων του Πυθαγόρα και του Ουμπέρτο Έκο:

“Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά έστω κι αν πρόκειται να σε κακολογήσουν. Ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος… (Πυθαγόρας). Όποιος δεν μπορεί να διακρίνει την ειρωνική μου διάθεση ως προς την χαζό εφαρμογή που σου λέει πόσο γκέι είσαι!!!!!!!!!! Τότε πρέπει να διερωτηθεί κατά πόσο έχει γίνει και ο ίδιος θύτης.. Ίδιος με αυτούς που τον πλήγωσαν και κατακερμάτισαν την ψυχούλα του.. Δυστυχώς έχουμε την τάση να θυμόμαστε τα άσχημα που μας έχουν συμβεί.. Άλλωστε τι αφήνει ένα φιλί;;; οι πληγές όμως αφήνουν σημάδια.. Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση ρατσισμού γιατί πολύ απλά αδυνατώ να καταλάβω την διαφορετικότητα!!! Είμαστε όλοι ίσοι όλοι άνθρωποι κι εγώ πιστεύω σε σένα άνθρωπε αλλιώς η ζωή θα ήταν ανυπόφορη.. Όσο για τους τηλεεισαγγελείς… Θα τους θυμίσω τα λόγια του Ουμπέρτο Έκο (μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς απ τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση) Υ. Γ. Σε αγαπώ άνθρωπε ακόμα κι όταν ανέντιμα σχολιάζεις τα παιδιά μου…”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ