Μανώλης Μητσιάς: Τι του απαντούν Χριστοδούλου και Κορτώ για τους ομοφυλόφιλους

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους. Οι Νότης Χριστοδούλου και Αύγουστος Κορτώ απάντησαν στον δημοφιλή τραγουδιστή.

Την απορία του, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Μανώλης Μητσιάς σχετικά με τους ομοφυλόφιλους, θέλησε να εκφράσει ο Νότης Χριστοδούλου, απευθυνόμενος στον τραγουδιστή, μέσα από τα social media.

Ο Μανώλης Μητσιάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” ανέφερε μεταξύ άλλων πως “δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλεί”.

Έπειτα από τις δηλώσεις του τραγουδιστή, την Κυριακή, ο Νότης Χριστοδούλου έκανε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: “Για να κατανοήσω κ. Μητσιά. Ένα στρέιτ ζευγάρι που φιλιέται στον δρόμο δεν προκαλεί σε αντίθεση με ένα gay ζευγάρι;“.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Νότης Χριστοδούλου

Την απάντησή του στον Μανώλη Μητσιά έδωσε και ο Αύγουστος Κορτώ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα», έγραψε.

Ενώ σε σχόλιο στην ανάρτησή του στη συνέχεια, επεσήμανε:

“Επίσης: επειδή κάποιος έχει υπέροχη φωνή δεν σημαίνει πως είναι σοφός. Έλεος με τους ντεμέκ πνευματικούς ανθρώπους και τις παντελώς άσχετες με την πραγματικότητα γνώμες τους”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ