Μανώλης Γκίνης: Τι ζήτησε από τον δήμαρχο Γλυφάδας – Η απάντηση που τον άφησε άφωνο – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Μανώλης Γκίνης.

Ο «Άγγελος» από τα «Καλύτερά μας χρόνια» αποκάλυψε πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει κτηνίατρος, ενώ εξέφρασε και μία επιθυμία που έχει. «Θα ήθελα πολύ εκεί που μένουμε ο δήμαρχος να μας έφτιαχνε ένα skate park, στη Γλυφάδα».

Αυτό έδωσε “πάτημα” στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος κάλεσε στο τηλέφωνο τον δήμαρχο Γλυφάδας, κ. Γιώργο Παπανικολάου, για να μπορέσει ο Μανώλης Γκίνης να του μεταφέρει την επιθυμία του.

«Ξέρω πως δεν είναι εύκολο, αλλά και εγώ και κάποια παιδιά στη Γλυφάδα θα θέλαμε να μας φτιάξετε ένα skate park» είπε ο 11χρονος ηθοποιός μιλώντας στον δήμαρχο Γλυφάδας. Ο κ. Παπανικολάου αμέσως απάντησε στον Μανώλη Γκίνη πως «έχουμε ένα skate park στην πλατεία Χαρίτων, το οποίο όμως δεν είναι όπως πρέπει, μεγάλο για να το ευχαριστιέστε».

«Προσπαθούμε τώρα να το οργανώσουμε και θα φτιάξουμε ένα skate park στην παραλία της Γλυφάδας. Η παραλία είναι γεμάτη μπουλντόζες τώρα. Φτιάχνουμε όλη την παραλία. Θα έχουμε ποδηλατόδρομο, πεζόδρομο, γήπεδα και εκεί θέλουμε να φτιάξουμε ένα πολύ ωραίο skate park» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας, αφήνοντας άφωνο τον μικρό ηθοποιό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ