Μακρυπούλια: Αν ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί θα το είχα κάνει

Μακρυπούλια: Αν ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί θα το είχα κάνει

“Δεν είμαι από τις γυναίκες που έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο και κάνουν τα πάντα για να γίνουν μητέρες, γιατί φαντάζομαι αν είχε συμβεί, θα είχα γίνει” δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο περιοδικό “Hello!” και συνεχίζει: “Έχω πάρα πολλές φοβίες, τις οποίες έχω μετριάσει πια και θέλω να πσιτεύω ότι αυτές που έχουν απομείνει είναι εκείνες που φεύγουν αυτόματα με το που γεννιέται ένα παιδί”.

“Αν ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί, θα το είχα κάνει. Το ότι δεν έχει γίνει, πιστεύω είναι κυρίως δική μου ευθύνη. Το ότι η δουλειά έχει πάει καλά, μπορεί να είναι ότι το ένα βοήθησε το άλλο. Δεν είναι ότι κάποια στιγμή ήρθα αντιμέτωπη με το δίλημμα “δουλειά ή παιδί” και διάλεξα το πρώτο” σχολιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια.

 

 

Όσο για την αποχή της φέτος από την τηλεόραση, εξηγεί: “Η αλήθεια είναι ότι τώρα όλο το βάρος, η προσοχή και το είναι μου είναι όλα στην παράσταση. Δεν σκέφτομαι τόποτα άλλο. Όταν ξεκινήσει με το καλό και μπει σε μια ροή, γιατί για μένα μια παράσταση αρχίζει να ρολάρει όχι στην πρεμιέρα, αλλά μια βδομαδα μετά. Τότε θα συζητήσω κάποιες προτάσεις που μου έχουν γίνει. Αυτήν τη στιγμή δεν είναι το ζητούμενό μου. Είμαι πολύ καλυμμένη ψυχικά με αυτό πυο γίνεται και δεν με απασχολεί να σκεφτώ κάτι άλλο”.

Πηγή: Hello!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ