Μάκης Κατσανέας: Κάηκε το σπίτι του ηθοποιού – «Φώναζα για τη γυναίκα μου και το παιδί μου»

Πριν από λίγες ημέρες το σπίτι στο οποίο διέμενε ο ηθοποιός Μάκης Κατσανέας με τη σύζυγό του και την κόρη τους, τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του GNTM μίλησε για τις στιγμές αγωνίας που έζησαν, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Είμαστε σε τεράστιο σοκ. Δεν είναι λίγο να καίγεται το σπίτι σου. Και δεν είναι λίγο γιατί όταν μου τηλεφώνησε η γυναίκα μου, ήμουν στην προπόνηση. Μου είπε ότι καίγεται το σπίτι. Είδε ένα μαύρο νέφος να βγαίνει από το δωμάτιο. Ευτυχώς, είναι θαύμα, η κόρη μου δεν κοιμόταν στο δωμάτιο, γιατί ήταν στο δωμάτιό της αυτό», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια είπε: «Αν κοιμόταν μέσα η κόρη μου, αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν θα μιλάγαμε. Βγήκε έξω αμέσως και φώναξε στον κόσμο να καλέσει την πυροσβεστική. Όταν έφτασα, υπήρχαν τέσσερα πυροσβεστικά έξω από το σπίτι. Εκεί κατάλαβα, ότι χάνω τη γυναίκα μου και την κόρη μου. Έχασα τη Γη κάτω από τα πόδια μου. Ανέβηκα πάνω. Λάθος μου. Έφυγα από τους πυροσβέστες, ανέβηκα στον τρίτο, δεν έβλεπα τίποτα, φώναζα για τη γυναίκα μου και το παιδί μου».

«Μου είπαν ότι θα τη βγάλουν εκείνοι, σκέφτηκα ότι τελείωσαν όλα. Εννοούσαν μια άλλη γυναίκα από δίπλα. Πήγα να χάσω τις αισθήσεις μου, κατέβηκα κάτω και εκεί είδα τη γυναίκα και την κόρη μου. Το σπίτι έχει καταστραφεί κατά 50%, έχουν καταστραφεί όλα σχεδόν αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι η γυναίκα και η κόρη μου είναι καλά», πρόσθεσε.

Ακόμα εξήγησε ότι: «Η φωτιά προκλήθηκε από ένα μικρό φωτάκι στο δωμάτιο της κόρης μου. Ίσως έσκασε η λάμπα και πετάχτηκε κάποιο κομμάτι σε σακούλες που είχαμε δίπλα. Τώρα μένουμε στην πεθερά μου στο Μαρούσι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ