Maisie Williams: Η ηθοποιός του Game of Thrones αποκαλύπτει ότι είχε τραυματική σχέση με τον πατέρα της

Η Maisie Williams αποκάλυψε ότι είχε μια «τραυματική» παιδική ηλικία, η οποία τροφοδοτήθηκε από τη συμπεριφορά του πατέρα της.

«Ως μικρό παιδί πριν από την ηλικία των 8, είχα μια τραυματική σχέση με τον μπαμπά μου», είπε η ηθοποιός του «Game of Thrones» στο επεισόδιο της Δευτέρας στο podcast «The Diary of a CEO».

«[Αυτή η σχέση] αφαίρεσε πραγματικά πολλά από την παιδική μου ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολευόμουν πραγματικά με τον ύπνο, και νομίζω ότι πολλά από τα τραυματικά πράγματα που συνέβαιναν, δεν συνειδητοποιούσα τότε ότι ήταν λάθος», περιέγραψε στον παρουσιαστή Στίβεν Μπάρτλετ.

Η ηθοποιός, που είναι τώρα 25 ετών, είπε ότι ένιωθε αποξενωμένη από τους συνομηλίκους της καθώς μεγάλωνε λόγω των εμπειριών της.

«Κοίταζα γύρω μου άλλα παιδιά και αναρωτιόμουν, «γιατί δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν αυτόν τον πόνο ή τον τρόμο ή τον φόβο;», πού είναι αυτή η χαρά — πότε έρχεται για μένα;» είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ η ηθοποιός δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένα γεγονότα γύρω από τον πατέρα της επειδή «επηρεάζει τα αδέλφια μου και ολόκληρη την οικογένειά μου», μοιράστηκε ότι η μητέρα της, Χίλαρι Πιτ Φράνσις, μπόρεσε να «ξεφύγει» από τον πατέρα της όταν εκείνη ήταν μόλις τεσσάρων μηνών.

«Ήταν άσχημα πριν από αυτό», σημείωσε η Williams, που είναι η νεότερη από τα τέσσερα αδέλφια της.

Παρά το γεγονός ότι συγκρατήθηκε στις λεπτομέρειες, περιέγραψε τη στιγμή που ένας δάσκαλος τη ρώτησε για τη ζωή της στο σπίτι, φυτεύοντας το σπόρο στο κεφάλι της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Όταν ήταν μόλις 8 ετών, η δασκάλα της την ρώτησε αν πεινούσε, εκείνη απάντησε καταφατικά. Όταν η δασκάλα ρώτησε αν είχε φάει πρωινό, εκείνη της είπε όχι γιατί «απλώς δεν φάγαμε πρωινό εκείνη την ημέρα».

Η Williams αποκάλυψε τελικά στην δασκάλα της ότι αυτή και τα αδέλφια της συνήθως δεν έτρωγαν τίποτα τα πρωινά.

Καθώς ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Williams είπε: «Έκαναν τις σωστές ερωτήσεις. Είχα τόσους πολλούς ανθρώπους που με αγαπούσαν και με νοιάζονταν τόσο πολύ, αλλά ποτέ δεν μου είχαν κάνει τις σωστές ερωτήσεις όπου θα μπορούσα να πω πραγματικά τι ήταν λάθος».

Μετά τον διάλογο με τη δασκάλα της, η μητέρα της Williams έφτασε στο σχολείο με τα αδέλφια της.

«Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο γιατί εξακολουθούσα να παλεύω και να λέω: «Όχι! Αυτά τα πράγματα δεν είναι άσχημα! Προσπαθείς να με απομακρύνεις από τον μπαμπά μου και αυτό είναι λάθος!», επειδή ήμουν σαν, κατά κάποιον τρόπο να μου είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου».

Εξέφρασε ότι ένιωσε «όλος ο κόσμος της να ανατρέπεται» εκείνη την ημέρα, τονίζοντας ότι ενώ ένιωθε ωραία που έφυγε από τον πατέρα της, ήξερε ότι ένιωθε ενάντια σε όλα όσα «ήξερε ότι ήταν αληθινά».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ