Μαίρη Μηλιαρέση: Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση, τη γέννηση της κόρης της και τις τηλεπωλήσεις.

“Τον Νοέμβριο του 1996 γέννησα την Σοφίνα και η πρόταση από το Mega ήταν να κάνω πρωινό. Καλή πρόταση αλλά είπα όχι. Για να κάνω πρωινό έπρεπε να λείπω από τις 5-6 το πρωί και να γυρίζω 5 με 6 το απόγευμα. Δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να αφήσω το παιδί το οποίο μόλις είχα γεννήσει να μεγαλώσει μόνο του, με νταντάδες και με γιαγιάδες. Δεν πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό μου να αφήσω το παιδί”, είπε η Μαίρη Μηλιαρέση μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show.

“Η Σοφίνα μεγάλωσε αλλά πες μου εσύ πως να μπεις ξανά μέσα στη δουλειά… Δεν είχα τις άκρες, τις παρέες κλπ. Αυτά τα πράγματα έχουν να κάνουν με τον χώρο, τις γνωριμίες, το πόσο είσαι κοντά, πόσο σε βλέπουν για να σε θυμηθούν. Εγώ εξαφανίστηκα. Μετά ήταν δύσκολα. Χτύπησε το τηλέφωνο σε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Έκανα πρωινό στο Tempo, έφευγα το πρωί και γυρνούσα το βράδυ και στο τέλος έπειτα από επτά μήνες όπου δεν είχα πληρωθεί ποτέ έκλεισε το κανάλι. Ήταν πολύ κακή στιγμή”, σημείωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

“Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου. Ήταν σαν μία κακή ερωτική σχέση, την άφησες για κάτι άλλο και μετά σου έκανε νάζια. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Έχω κάνει λάθη… Φτάσαμε να κάνουμε τηλεπωλήσεις. Νομίζεις ότι εγώ είμαι περήφανη και ότι χάρηκα. Στην αρχή είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα, αλλά επειδή δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα να κάνω κάτι άλλο και ήταν αυτή η πρόταση που είχα το πάλεψα και στο τέλος το κατάφερα και αυτό”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ