Μαίρη Χρονοπούλου: Η on air συγκίνηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Κλίμα βαθιάς οδύνης έχει δημιουργήσει η είδηση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου. Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τη Παρασκευή (6/10), ενώ νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής (1/10).

Μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε για την σχέση που είχε με την Μαίρη Χρονοπούλου και ξέσπασε σε κλάματα, αφιερώνοντάς της ένα τραγούδι.

«Όπου εμφανιζόμουν, την έβλεπα να με βλέπει και μου έλεγε “έρχομαι, γιατί σε θαυμάζω γι’ αυτά που κάνεις”. Πριν από λίγο καιρό είχαμε φάει μαζί με την Μαίρη και θυμάμαι είχαμε καθίσει μέχρι το πρωί. Θα ήθελα να της πω ότι την αγαπώ και θα την αγαπώ για πάντα» ανέφερε και στη συνέχεια αφιέρωσε στη Μαίρη Χρονοπούλου ένα τραγούδι.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε αποχαιρετήσει τη Μαίρη Χρονοπούλου με ένα post στο instagram. Συγκεκριμένα κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο διασκεδάζουν με την παρέα τους και έγραψε στη λεζάντα: «Ακόμα Ένα Ποτηράκι μου τραγουδούσες γλυκιά μου Μαίρη… Μόνο που τώρα το ποτηράκι είναι πολύ πικρό για εμένα και για όλους μας! Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου Ήσουν Είσαι και θα είσαι Μια Κυρία του Ελληνικού Κινηματογράφου και θεάτρου. Σ ΑΓΑΠΩ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ζήσαμε πολλά Μαζί και σου υπόσχομαι Εμείς οι Δύο δε θα χαθούμε ΠΟΤΕ!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ