Μάικλ Τζάκσον: Η σπάνια εμφάνιση των γιων του και η αποκάλυψη της Πάρις

Οι δύο γιοι του Μάικλ Τζάκσον, Πρινς και Μπλάνκετ φωτογραφήθηκαν σε μια σπάνια έξοδό τους στο Λας Βέγκας με αφορμή τα 65α γενέθλια του εκλιπόντος πατέρα τους.

Ο 26χρονος Πρινς και ο μικρότερος γιος του θρύλου της ποπ ο 21χρονος Μπλάνκετ εθεάθησαν να συνομιλούν με τους επισκέπτες στο Mandalay Bay Resort and Casino, αφού παρακολούθησαν την παράσταση «Michael Jackson ONE by Cirque du Soleil».

Όπως αναφέρει η Daily Mail το σόου βασίζεται στις μεγαλύτερες επιτυχίες του Τζάκσον και περιλαμβάνει ακροβατικά, χορό και οπτικά εφέ που ταξιδεύουν το κοινό στη μουσική του. Ο Πρινς φωτογραφήθηκε να χαμογελά και να βγάζει στιγμιότυπα με τον κόσμο μετά το σόου. Μάλιστα συγκινήθηκε όταν μία γυναίκα του έδωσε μία ζωγραφιά του πατέρα του και την αγκάλιασε.

Από την πλευρά της, η πρωτότοκη κόρη του αειμνήστου βασιλιά της ποπ, Πάρις Τζάκσον απέτισε φόρο τιμής στον πατέρα της για τα 65α γενέθλιά του. «Σήμερα λοιπόν είναι τα γενέθλια του μπαμπά μου και όταν ζούσε, μισούσε οποιονδήποτε θυμόταν τα γενέθλιά του και του ευχόταν χρόνια πολλά», τόνισε σε βίντεο της.

«Στην πραγματικότητα δεν ήθελε να μάθουμε πότε ότι ήταν τα γενέθλιά του γιατί δεν ήθελε να κάνουμε πάρτι».

Η Πάρις θυμήθηκε επίσης κάποιες στιγμές με τον πατέρα της και παραδέχτηκε ότι νιώθει πίεση από τους θαυμαστές του αείμνηστου βασιλιά της ποπ. «Αν δεν εύχεσαι σε κάποιον χρόνια πολλά μέσω των social media, προφανώς σημαίνει ότι δεν τον αγαπάς, δεν τον νοιάζεσαι. Υπήρξαν στιγμές που δεν δημοσιεύω τίποτα για τα γενέθλια του μπαμπά μου και οι άνθρωποι χάνουν το μυαλό τους. Μου λένε να αυτοκτονήσω».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ