Μάικλ Ντάγκλας: Εξομολογείται την πιο δυσάρεστη εμπειρία του

Μία δυσάρεστη εμπειρία βίωσε ο Μάικλ Ντάγκλας στην αποφοίτηση της κόρης του, όπως ο ίδιος αποκάλυψε καλεσμένος στο σόου της Κέλι Κλάρκσον. Ο 76χρονος σταρ αποκάλυψε ότι όταν παρέστη στην αποφοίτηση της 18χρονης κόρης του Κάρις από το λύκειο, τον πέρασαν για τον παππού της.

Όπως σημείωσε, η τελετή αποφοίτησης ήταν μια ευχάριστη εμπειρία παρά το γεγονός ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού η Κάρις ήταν σε άλλη αίθουσα από την οικογένειά της. “Ήταν υπέροχα, είμαι τόσο περήφανος για εκείνη” είπε προτού εξομολογηθεί την περίεργη στιγμή. “Πρέπει να σας πω, είναι λίγο σκληρό όταν βγαίνεις από τις πόρτες και οι άλλοι γονείς λένε “ω, συγχαρητήρια, πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για την εγγονή σου” είπε ο σταρ με την Κέλι Κλάρκσον να ξεκαρδίζεται. “Είπα, καλά, δεν ξέρω φίλε, εντάξει” ομολόγησε ότι είπε στους άλλους γονείς και πρόσθεσε: “Δεν θα το πάρω προσωπικά, προσπαθούν να είναι ευγενικοί”.

Η Κάρις αποφοίτησε από το λύκειο και παρόντες ήταν οι γονείς της και ο μεγάλος της αδελφός, στην τελετή που έγινε τον περασμένο μήνα. Μετά ο ηθοποιός ανέβασε μία τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία γιορτάζοντας τη στιγμή της Κάρις: “Συγχαρητήρια στην Κάρις και σε όλη την τάξη του 2021! Η μαμά σου και εγώ είμαστε τόσο περήφανοι! Σε αγαπάμε πολύ και είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον σου καθώς τα καλύτερα έρχονται. Ο μπαμπάς σου”.

Η 51χρονη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ανέβασε παρόμοιες φωτογραφίες γιορτάζοντας τη στιγμή της κόρης της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ