Μάγκυ Ταμπακάκη: Η συμμετοχή στο MasterChef, ο άγνωστος γάμος και η ασθένεια του συζύγου της- BINTEO

Καλεσμένη της εκπομπής «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Μάγκυ Ταμπακάκη. Η πρώην παίκτρια του Masterchef μίλησε για το bullying που υπέστη στο σχολείο λόγω των παραπάνω κιλών, τα χρόνια που πέρασε στην Ιταλία, τη χώρα που έβαλε τη μαγειρική στη ζωή της και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πριν παντρευτεί τον Φραντσέσκο, ήταν παντρεμένη με Έλληνα.

Επίσης, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ιταλικό, αλλά και στο ελληνικό MasterChef και στην απόφαση που πήρε με τον άνδρα της να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όταν εκείνος διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Με το σύζυγό μου ήταν έρωτας κεραυνοβόλος στην κυριολεξία. Σπούδασα πολιτικές επιστήμες γιατί ήθελα να γίνω πολιτικός. Έχω στο ενεργητικό μου ακόμα έναν γάμο. Όταν είδα τον Φραντσέσκο είπα ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου. Για ένα χρόνο είχαμε σχέση εξ αποστάσεως. Θυμάμαι αμυδρά την μητέρα μου γιατί την έχασα νωρίς», είπε αρχικά η Μάγκυ Ταμπακάκη.

«Η μαγειρική μπήκε στη ζωή μου σαν βόμβα. Όταν με πήραν τηλέφωνο από το ιταλικό MasterChef “πέταξα” από τη χαρά μου. Τότε, αποχώρησα οικειοθελώς, ήταν πολλοί οι παράγοντες. Επιστρέψαμε μόνιμα στην Ελλάδα όταν μάθαμε πως ο σύζυγός μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας», πρόσθεσε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

«Δεν πίστευα ποτέ στον εαυτό μου και δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός ότι μεγάλωσα έχοντας παραπάνω κιλά. Ήμουν πάντα το παχύ παιδί της τάξης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, στην τρίτη δημοτικού, τότε που είχα χάσει και τη μητέρα μου, στο πούλμαν με φώναζαν “παχύδερμο”. Αποχώρησα από το MasterChef γιατί έπρεπε να βοηθήσω τον σύζυγό μου και τον 2χρονο τότε γιο μας», είπε η Μάγκυ Ταμπακάκη.Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip- tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ