Μάγδα Τσέγκου: «Με τον Πέτρο είμαστε εξαιρετικά καλά, ήρθε εξ ουρανού»

Δηλώσεις στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έκανε η δημοσιογράφος, Μάγδα Τσέγκου και μίλησε για την τηλεόραση και τον σύντροφό της.

Δύσκολες ώρες για τη Μάγδα Τσέγκου – Ανιψιός της ο 14χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πρέβεζα

«Σταμάτησα τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Αυτιά το 2018 – 2019 και από τότε και μετά έκανα άλλα πράγματα, τελείως διαφορετικά. Μου έκαναν πολλές προτάσεις αλλά ήταν όλες για πρωινό 06.00 ώρα, αν μου έλεγαν για κάποια άλλη ώρα θα δεχόμουν. Ειδικά την περίοδο του κορονοϊού θα ήθελα πολύ να είμαι στην τηλεόραση. Το πρωινό ξύπνημα δε μου λείπει, έχει πολύ άγχος, μου λείπει η δουλειά», δηλώνει η Μάγδα Τσέγκου.

«Περάσαμε και τα δύσκολά μας με τον Γιώργο Αυτιά ένα διάστημα. Έχουν παρέλθει αυτά, είμαστε στο τώρα. Δεν είμαι και από τους ανθρώπους που κρατάνε κακία. Είναι πολύ σημαντική η δύναμη της συγχώρεσης», παραδέχεται η δημοσιογράφος.

«Δεν αισθάνομαι ότι άφησα καθόλου πίσω την προσωπική μου ζωή, είμαι σε μία σχέση. Με τον Πέτρο είμαστε εξαιρετικά καλά, ήρθε εξ ουρανού. Το μονόπετρο δαχτυλίδι ήταν δώρο από τον Πέτρο αλλά δεν ήταν πρόταση γάμου, ήταν δώρο αγάπης», εξομολογείται αμέσως μετά η Μάγδα Τσέγκου.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ