Μάγδα Τσαγγάνη για την περιπέτεια της υγείας της: «Μου δίνουν παυσίπονα – Αποφεύγω να σηκώνομαι, μου κάνουν και αντιπηκτικές ενέσεις»

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Μάγδα Τσαγγάνη. Η καλλιτέχνις αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε την Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ περιέγραψε και πώς ο Άγιος Νεκτάριος «στάθηκε» δίπλα της, όταν του ζήτησε την βοήθειά του.

Μάγδα Τσαγγάνη: «Έκανα έξι χημειοθεραπείες οι οποίες δεν μου προκάλεσαν παρενέργειες»

Μιλώντας για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, η Μάγδα Τσαγγάνη εξομολογήθηκε πως: «Είχαμε πάει στην Αίγινα από την Κυριακή των Βαΐων. Την Μεγάλη Πέμπτη το απογευματάκι, πήγα να πάρω ένα μαντηλάκι για να πλύνουμε τον γατούλη μας. Τα πλακάκια κάτω γλιστρούσαν πάρα πολύ και υπήρχαν και δύο καλώδια της τηλεόρασης. Πώς σαβουριάστηκα, δεν το πήρα είδηση».

«Αποφεύγω να σηκώνομαι»

«Πάμε κατευθείαν στο Κέντρο Υγείας με το καροτσάκι, δεν μπορούσα να περπατήσω και μου βγάζουν ακτινογραφία. Ήταν κάταγμα στο δεξιό μηρό, κοντά στο ισχίο και έφυγα και με περίμενε το νοσοκομειακό του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας. Χειρουργήθηκα, πήγαν όλα καλά. Ενώ δεν κουνούσα κάτω το πόδι μου, τώρα το κουνάω από την πρώτη μέρα. Ποια πρώτη μέρα; Από τις πρώτες ώρες. Αλλά εξετάσεις και κόντρα εξετάσεις. Πονάω πάρα πολύ. Μου δίνουν παυσίπονα. Αποφεύγω να σηκώνομαι, μου κάνουν και αντιπηκτικές ενέσεις. Νομίζω ότι ζω στην κόλαση», συνέχισε.

Μάγδα Τσαγγάνη: «Πασίγνωστος ηθοποιός άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του και μου έκανε άσεμνες επιδείξεις»

Επιπλέον, η Μάγδα Τσαγγάνη ανέφερε ότι: «Δεν έβρισκαν μία-δύο φλέβες και κάποια στιγμή λέω: “Άγιε Νεκτάριε ελέησον με”. Τακ, η φλέβα έτοιμη. Ο άλλος μπορεί να πει “σύμπτωση, σύμπτωση”. Εμείς που κρατάμε από την Αίγινα μας βοηθάει, τον έχουμε παντού. Στις τσάντες μας, στα σπίτια μας, παντού εικόνες του Αγίου Νεκταρίου. Τον έχουμε σαν δικό μας άνθρωπο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK