Maestro: Το τελευταίο πλάνο της Κλέλιας Ανδριολάτου και τα… κλάματα – ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Maestro“, που προβάλλεται και στο Netflix φτάνει στο τέλος της. Ωστόσο, για την Κλέλια Ανδριολάτου, η τελευταία σκηνή της είναι πλέον γεγονός.

Πρόσφατα, το τηλεοπτικό ζευγάρι πραγματοποίησε γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς στη γραφική Βουδαπέστη. Την Δευτέρα, έγινε γνωστό πώς ολοκληρώθηκε ο ρόλος της Κλέλιας: με μια σκηνή όπου στέκεται στο παράθυρο, κοιτάζοντας έξω.

Όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφώνησε το χαρακτηριστικό “It’s a wrap”, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση της σκηνής, οι συνεργάτες της άναψαν πυροτεχνήματα. Η ηθοποιός, φανερά συγκινημένη, ξέσπασε σε δάκρυα, εκφράζοντας μέσα από τα συναισθήματά της την επιθυμία να συγκρατηθεί.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.