«Λύγισε» ο Γιώργος Παράσχος για την απώλεια του πατέρα του: «Αυτό ήταν πιο βαρύ να σου πω την αλήθεια»

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Παράσχος. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα του.

Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα μάτια του, ο ηθοποιός εξήγησε: «Πήγα στον γιατρό για τα μάτια μου, γιατί κοκκίνισαν και στην αρχή φοβήθηκα. Έχει μία μορφή ξηρασίας το μάτι, που έχει δημιουργηθεί όμως από το άγχος και το στρες. Με αγχώνουν τα επαγγελματικά, όπως η δουλειά που αγαπώ, η υποκριτική».

Αναφερόμενος στην απώλεια του πατέρα του, ο Γιώργος Παράσχος εξομολογήθηκε πως: «Όταν πήγα στην πατρίδα μου, την Καβάλα, για να παίξω την παράσταση, στο κομμάτι που αναφέρομαι στον πατέρα μου γύρισα και κοίταξα τη μητέρα μου και την είδα ότι σκούπιζε τα μάτια της, είχε συγκινηθεί αρκετά».

Ακόμα, είπε ότι: «Το πιο δύσκολο για μένα ήταν όταν έπρεπε να γυρίσω στην Αθήνα και πήγαμε με τη μητέρα μου στο μνήμα να τον χαιρετήσω και του λέει: «Δεν πρόλαβες να τον καμαρώσεις τον γιο σου». Αυτό ήταν πιο βαρύ να σου πω την αλήθεια από το να τον υποδυθώ, να τον φέρω ως μνήμη πάνω στη σκηνή. Νομίζω όμως ότι το απόλαυσε από άλλη θέση, χωρίς εισιτήριο!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ